Logo nielsvanderreest.nl

Bloggen en schrijven. Ja, daar hou ik van! Eindelijk, daar is hij dan. Het eerste bericht op mijn eigen website. Wat fijn dat ik vanaf nu weer lekker kan bloggen en schrijven, want eerlijk gezegd heb ik dat best wel een beetje gemist.

Voordat ik verder ga wil ik eerst nog even van de gelegenheid gebruikmaken om je een heel gelukkig, mooi, goed en gezond 2020 te wensen. Dat al je dromen maar uit mogen komen.

Onderwerpen op mijn website

Maar nu terug naar mijn eigen website, want nu hoor ik je denken: ja, maar Niels wat kunnen we nou eigenlijk allemaal verwachten op mijn site? Dat ga ik je in het kort uitleggen. De mensen die mij kennen weten dat ik verslaafd ben aan alles wat met het internet te maken heeft. Denk daarbij aan social media, Netflix, televisie, technische snufjes en noem maar op. Ik wou daar iets mee doen en tadaa hier is mijn website. Van nieuwe trailers op Netflix tot aan leuke tweets en van social media tot boeken.

Content maken

Kortom lekker bloggen en allerlei andere berichten schrijven. Met als doel om jou te verblijden met leuke content over mijn ‘online wereld’. Zie het als een vergaarbak van wat ik allemaal leuk vind en dat deel ik dan online.

Logo

Bij een eigen website hoort natuurlijk ook een logo, want zonder eigen logo vind ik het maar kaal. Mijn logo heb ik zelf gemaakt en bij het ontwikkelen daarvan ben ik uitgegaan van mijn eigen kracht. Ik ben iemand die niet van poespas houd. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg en dat wil ik ook terug laten komen in mijn logo en in mijn berichten.

Typografie logo

Ik heb daarom gekozen voor eenvoud. What you see, is what you get. De letters NVDR geven mijn enthousiasme weer en de ondertitel nielsvanderreest.nl geeft aan dat ik schrijf. Daarnaast vind ik beide lettertypes prima bij elkaar passen. Niets meer, niets minder.

Logo nielsvanderreest.nl

En nu is het tijd om te starten! Op heel veel mooie en inspirerende content, zou ik zeggen.

Tot de volgende!